Bemutatkozás

A RAFFENDAY Slovakia, kft kábelkötegek gyártásával foglalkozik, elsősorban a gépipari szükségleteken belül.

A vállalat az Egyesült Királyságban elismert Raffenday Limited cég leányvállalata, amely 1987-ben alakult az ismert DELPHI nagyraktár egyedárusítójaként – gépipari termékek kábelkötegeinek gyártásához szükséges alkatrészek biztosításaként.

Gyártási tevékenységgel 1992 óta foglalkozik, széleskörű prioritással, mint például: járműnavigációhoz, rendőrautókhoz, magasemelő teherkocsikhoz szükséges kábelozás...

Minden termék az ISO 9001:2000 minőségrendszeren alapul.

A cég 2006 őszén kezdett Szlovákiában terjeszkedni, mint vevő. A sikeres együttműködés 2008 márciusában a cégek közös tevékenységéhez vezetett.

A Raffenday célja, hogy az ügyfél számára széleskörű területen biztosítson gépipari alkotóelemeket, elektromos vezetékek gyártását és azok al-szereléseit elsősorban a gépiparban. Ahhoz, hogy képesek legyenek ezen tervet megvalósítani, ügyfeleket kell hogy találjanak, akik számára megfelel az adott színvonal, illetve képesek megtartani a valós költség-kereteket.

A Raffenday elkötelezett, hogy bebiztosítsa az ügyfelei számára - megelégedettségük elérése érdekében - a következetes szinteket, illetve a szükséges érvényességi szinteket, miközben folyamatosan törekszik a megbízhatóságra az ügyfél elvárásainak megfelelően.

Ezen feltételek magába foglalják a kitűzött cél véghezvitelét a sikeres üzleti kapcsolat érdekében.

A megvalósítás érdekében a cég rendelkezésre álló munkaerőt biztosít, szükséges készletekkel és gyakorlati szükségletekkel. Minden dolgozó aki a Raffenday Limited tagja szükséges, hogy megértse az ezen nyilatkozaton belül lefektetett minőségi feltételeket és hogy egyetértésben együtt dolgozzon az üzemi folyamatokkal és munkautasításokkal.